D-r Biljana Crcareva

Informacion për doktori


Dr. Biljana Crcareva
Specialiste e mjekësisë nukleare Mjekësia nukleare
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

2011 – tani Studime të doktoraturës - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë 2010 Specialiste e mjekësisë nukleare - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë 2008 Magjistër e shkencave mjekësore – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë 2003 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2014 – tani Spitali klinik Acibadem Sistina
Reparti i mjekësisë nukleare 2005 - 2014 Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Mjeke specialiste, asistente e patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare 2003 - 2005 Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Vullnetare, mjeke

Anëtare

- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë 
- Shoqata e mjekësisë nukleare së R. së Maqedonisë 
- Asociacioni Evropian i mjekësisë nukleare (EANM) 
- Agjensioni internacional për energji atomike (IAEA)

Shpërblime

Çertifikat për punë me makinë hibride SPECT/CT и PET/CT - Itali 2013
Çertifikat nga fusha e infencioneve dhe inflamacioneve dhe mjekësisë nukleare – Holand 2008
Shpërblim si studente më e mirë e Fakultetit Mjekësor – 2003 
E zgjedhur asistente më e mirë gjatë viteve 2004,05,06,07,08,09,10,11,12,13,14

Gjuhë të huaja

Anglisht
Italisht

 

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language